Selvänäkijä-meedio-parantaja Päivi Alanen
Henkimaailman viestejä valosta ja rakkaudesta!

Karma -  ilta

Karman laki
Miksi jotkut ihmiset tuntuvat selviytyvän kaikista teoistaan, pahoistakin, joutumatta niistä vastuuseen?  Miksi taas ns. hyvät ihmiset saavat osakseen epäonnea ja joutuvat kohtaamaan pahoja asioita  kerta toisensa jälkeen?
Onko karma rangaistus?
Mikä on sinun tilanteesi, onko  sinulla tässä elämässä selvitettäviä karmavelkoja?
Mm. näitä asioita käymme läpi illan aikana. Pyydä tarkempi esittely sähköpostiisi  paivi (at)paivialanen.fi

Entisten elämien vaikutus nykyhetkeen -  kurssi

Illan aikana käsittelemme laajaa aihepiiriä menneiden elämien kautta tulevista vaikutuksista ja niiden merkityksestä nykyhetkeen. Pyydä kurssin tarkempi esittely sähköpostiisi   paivi(at)paivialanen.fi

Oma yhteys henkimaailmaan - omat henkioppaat ja enkelit

Henkistä  ymmärrystäsi laajentava kurssi, miten pääset eteenpäin henkisen kehityksen tiellä.
Pyydä kurssin tarkempi esittely sähköpostiisi  paivi(at) paivialanen.fi

Värien viestit

Väri on voimakas viesti!
Värit vaikuttavat mielialaan, heijastavat tunteita, muuttavat käyttäytymistä ja tietenkin ulkonäköä.
Kun tiedostamme värien tehon, voimme hyödyntää niiden hyviä puolia ja kohottaa niiden avulla mielialaamme, vapauttaa luovaa mielikuvitustamme, kohentaa omaa ulkonäköämme, lisätä hyvää oloa, hoitaa sairauksia ja parantaa elämänlaatua.
Monissa tilanteissa ensivaikutelma ratkaisee ja silloin myös väreillä on suuri merkitys, siitä voi olla kiinni menestyksesi  työpaikkahaastattelussa tai neuvottelussa.
Luento sopii ohjelmanumeroksi naisteniltaan, tyky-päivään yms.
Kysy tarjousta Värien viestit-luennosta !


Henkistä hyvinvointia, valoa ja aurinkoa Costa del Solilla!

Seuraava matka  3-8.9.2023
Hotelli  El Puerto ***
Hinta  2hh  1124  euroa
Hinta  1hh  1432 euroa
Matka on varattavissa 22.5.2023 saakka, mukaan mahtuu 14 ensimmäistä varausjärjestyksessä. Varmista siis paikkasi pian.

Tule mukaan kokemaan ikimuistoinen viikko Costa del Solilla, Espanjan Aurinkorannikolla, tämä energiatasoiltaan huikea matka on  lomamatkan ja henkisen kasvun yhdistelmä!
Viikko sisältää mukavaa, rentoa yhteistä ohjelmaa sekä kaksi mielenkiintoista kurssia joiden aiheena enkelit ja henkioppaat, entiset elämät-työpaja sekä oman henkisen kehityksen edistäminen.
Tälle reissulle voit lähteä myös yksin, viikko-ohjelma on suunniteltu niin, että seuraa ja tekemistä löytyy jokaiselle päivälle. Voit valita jaatko huoneen kaverin kanssa vai varaatko oman studioyksiön. Kysy lisätietoja huoneen jakamisesta minulta.
Ohjelma on laadittu niin, että jokaiselle päivälle on ohjelmaa ja iltaisin on mahdollisuus osallistua yhteiselle, omakustanteiselle päivälliselle. Jos olet auringonpalvoja, hotellin edessä aukeaa meri ja hiekkaranta, hotellin alueella on myös uima-allas  aurinkotuoleineen ja jos haluat viettää vapaat ajat kaupunkia katsellen, sekin onnistuu.
Pyydä tarkempi matkaohjelma sähköpostiisi   paivi(at)paivialanen.fi
Hinta sisältää lentoliput, majoituksen valitussa huoneessa, retkien matkaliput, bussikuljetukset hotelliin ja kentälle, osallistumisen ohjelmassa mainituille kursseille ( 2 )  ja kurssi-iltojen tarjoilut.
Matkalle osallistuminen edellyttää normaalia peruskuntoa koska ohjelmassa on jonkin verran kävelyä.